Heeej (igen)
Hur är det med er? Ja, jag har då hunnit fylla mina 18 år!! Köpt Triss (endast för att utnyttja att jag är aningen mer vuxen) och annat, bara för att jag får! Hehe! Tänkte berätta lite om min födelsedagshelg.. (detta inlägg har legat som ett utkast och vilat länge här, men nu så.. lite mer än en månad senare, haha!)

Fredagen..
..åkte med hem till Nora efter skolan och fick mina naglar förlängda och målade och blev sedan sminkad och fick även håret uppsatt i en snyggt slarvig, stor "bulle"! Senare runt 19 tiden tog vi bussen in till stan, lämnade min saker hos mina kusiner, och gick ut och åt med några klasskompisar, och firade dels mej (som inte hade fyllt än) och Robin som fyllt år torsdagen innan. Mycket trevlig middag på Jensens Böfhouse! :)
Precis hemkommen, satt jag uppe så länge jag orkade och skype'ade med Christian, finaste vännen, tills klockan slog om till 00.00, min dag!


Mitt väldigt söta armband fick jag av min finaste vän, Julia, som hon hade dekorerat min present med!



Lördagen..
..började med att familjen väckte mej med sång och frukost på sängen samt presenter! Hann sedan ta en dusch, fixa mej och åka in till stan för att ta en födelsedagsfika med bästa vän, Jolly!
Framåt kvällen skulle jag och mina kusiner ut och dansa/dricka och vad man nu gör, men nä.. så blev det inte.. (blev så jävla arg!) Men har man däremot en underbart fin vän som jag, så ordnar sig allting! Ringde Tro och sökte tröst, och det hela slutade med att hon bjöd mej på bio (dock den sämsta filmen jag någonsin sett, blandning av en dokumentär utan något prat nästan och massvis med ..porr!) Mamsen bjöd på lite gott till oss båda och fina Tro betalade biljetten, samt räddade min födelsedagskväll!



Söndagen..
..gick upp vid 12.. trött som fasiken! Lillasyster kommer in och säger att vi ska ut och äta på något fint ställe, så jag skulle börja fixa mej i tid, och inte stressa som vanligt. Går ner till köket för att äta frukost och ser mamma, pappa och syskonen fullt upptagna med att baka, allt från mini pizzas, till ja.. MASSA MAT!! Behövde inte heller hjälpa till, så jag misstänkte att något var planerat.. Gick i alla fall upp och började göra mej iordning när jag hör att det ringer på dörren! Släktningarna hade anlänt och jag förstod vad som var på gång, en överraskningsfest! :) En efter en kom de, och vin flaskorna korkades upp och snart var det tårtdags, fick sitta på en stol invirrad i girlanger och självklart ha på mej min prinsesskrona (som jag fått av Nora!) medan de sjöng på de 3 olika språken de kunde, hahah, Arabiska, Svenska, Engelska, och nästan början till franska. Väldigt fint!
Nästan så jag glömde önska mej något, innan jag blåste ut ljusen, det var precis så jag kom ihåg det! Hann göra det precis i alla fall, och medan alla fick tårta, fotades jag med kusinerna:) Helt klart lyckat "släktkalas"! ;)
Tack alla fina, som gjorde min helg till något mycket speciellt!♥


med finaste syskonen (Marina.. du är med fin, heh!) och de sjukt goda tårtorna jag fick av min duktiga mamma med 18 ljus i!♥