Heej.

Vänner och min lilla syster frågar ofta om inte jag kan fortsätta blogga som jag gjorde i ett par (effektiva) dagar..
Men jag kan säga så här.. Jag jobbar från 7,30 - 14,30 (fast aldrig tiden ut, fått sluta tidigare varje dag) när jag kommer hem slocknar jag antingen på min matta/min säng, om jag nu kommer så långt, eller redan vid köksbordet som är närmast dörren........... Mina fötter är så sjukligt trötta att jag inte vet om de kan bära mej en dag till!

Var dock och tränade igår, 1,5 h körde riktigt hårt i 40 min, på väntan på Tro, men sen gick det utför. Kändes bra och ingen träningsvärk fick jag! (inte för att jag inte tränade ordentligt, utan för jag värmde upp och sen glömde jag inte stretcha, som jag annars gör..)

Kommer berätta mer om jobbet under helgen kanske, då jag orkar/har tid. Tänker jobba imorgon med, fastän det är frivilligt, men man får bra betalt imorn, som en storhelg, med tanke på midsommar. De väntar med och fira och dansa tills jag kommit hem, så ingen brådska.

Okej! Måste erkänna en sak innan jag går nu.. Jag lyckades skämma ut mej ORDENTLIGT idag.. Hahah! Inte en gång, nä... TVÅ! En gång på ICA, och en gång påväg till jobbet.

De målar om husen här hos oss.. Hela området. Jag ser då en skitsnygg kille imorse, påvägen ner till mitt jobb. Tittade så snabbt när jag såg honom första gången, så när jag hade gått förbi och innan jag skulle gå runt hörnet, vad tror ni inte jag gör då?! Slänger bak en blick! det är inte det värsta, nä.. Det kommer mer!
För när jag såg den här snygga killen först och märkte att han tittade på mej, så tittade jag ju bort naturligtvis. Så sen när jag kollade tillbaka efter honom så ser jag att han står och tittar efter mej och ler värsta stora smile't! Hur pinsamt är inte det... Nästan så att han visste att jag skulle vända mej om, eller?!

Sen såg jag honom när jag gick hem för lunch, och vägen tillbaka till jobbet efteråt. Jag kommer ju se honom varje dag nu, flera gånger om dagen, i minst 1 månad! Kommer tänka på hur pinsamt det var att titta tillbaka, haha! Men det skadar inte att se honom många gånger, för han är riktigt SNYGG!!
 

bilden är tagen en dag då jag och kusinen tog med mysig korg med godsaker i och hade picknick vid sjön..
ser ni mitt blåmärke, förresten? har ett värre lite längre upp mot rumpan, skitsnyggt!

haha, sådär mycket har jag vågat bada iår! knappt upp till vaderna..