8,30 slutade sommarlovet o skolan började igen. slutade runt halv 1 sen..
var sjukt nervös när vi gick in till aulan. det som var värst var att jag trodde att man var tvungen o säga "jaa" eller räcka upp handen när man blev uppropad. men som tur var behövde man inte det. Phjuu!
vi blev uppropade men behövde inte säga något utan följde bara efter våra lärare.


när vi hade kommit till klassrummet, så satte sej alla o så. lärarna började presentera sej. sedan blev vi uppdelade, igen. 8 i varje grupp. jag fick en supergrupp. den gruppen kommer vi vara i bara när vi har ledarskapskurserna. annars har vi hel klass, alla 32pers.


i slutet av dagen fick vi reda på att vi ska på läger på tisdag, 8,45 till torsdag, lunchtid. vi ska cykla. i flera timmar. ser fram emot själva lägret lite. men inte fram emot att cykla i flera timmar. har inte cyklat på länge. vi fick inte reda på vart vi skulle, utan bara vad vi skulle ha med oss. eftersom vi ska påbörjar ledarskapskursen A o naturkunskapskursen A så måste alla vara med där. endast dödsfall kan hindra! hahah, det sa en av lärarna faktiskt! tror vi ska tälta... känns nästan lite så. men det var några som fråga om det fanns toalett, o det fanns det. en annan fråga om det fanns vägguttag, o det fanns det. så... jag vet inte riktigt.


fick också reda på att vi kommer få mini pc som vi kan behålla tills vi ska gå ut 3'an.
schemat är jätte jätte bra! dock lite långa mattelektioner o fysiklektion. fast vi kommer ha matte på måndagar o fredagar bara. så det ska funka. kan berätta lite mer om mina tider i ett annat inlägg.


nu har jag ont i halsen, ska ner o försöka äta något.
puss! ♥